Meewerkstage IT/Afstudeerstage IT

Solliciteer nu

Meewerkstage IT\Afstudeerstage IT

Bij GX draait alles om innovatie, creativiteit en teamwork. We zijn op zoek naar een enthousiaste student die zich vanaf februari 2024 bij ons team wil aansluiten. 

Full-time / Part-time · Nijmegen

Over de functie 

Als toonaangevend IT-bedrijf bieden we een breed scala aan uitdagende opdrachten waar jij je tanden in kunt zetten. Van het ontwikkelen van apps en het bouwen van rapportages tot het onderzoeken van technische oplossingen, bij GX is er altijd een interessante opdracht die bij jou past.

Allereerst ben je momenteel bezig met minimaal een HBO-studie op het gebied van ICT. Je bent een echte teamspeler met een gezellig en open karakter. Jouw enthousiasme voor je werk is aanstekelijk voor anderen en motiveert het team om samen tot de beste resultaten te komen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Bij GX geven we je de vrijheid en ruimte om jouw aanpak, onderzoeksvragen en oplossingsrichting te bepalen. We willen graag met jou in gesprek om te ontdekken welke opdracht het beste bij jouw persoonlijkheid en interesses past. Of je nu een Proof of Concept wilt realiseren, een adviesrapport wilt opleveren of iets daartussenin wilt bereiken - bij ons krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te benutten en waardevolle resultaten te behalen.Het team:

Anita Kosman

 Technical Consultant

Maarten Carsjens

Technical Consultant

Marc Hilkens

Manager Cloud & Digital

Didi Kamphuis

Business Consultant

Over jou

Wij zijn op zoek naar iemand:

• die momenteel bezig is met minimaal een hbo studie op ICT gebied;

• die op zoek is naar een meewerk- of afstudeerstage vanaf februari 2024;


Wij bieden: 

Als afstudeerder bij GX maak je deel uit van een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt samen met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen tijdens je stage. Daarnaast bieden we je de kans om waardevolle contacten op te bouwen in de IT-branche, wat je carrièrekansen in de toekomst zal vergroten.

Meer weten? Klik hier voor een overzicht van al onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer

Zie jij een stage bij GX helemaal zitten? Solliciteer dan snel! Dit gaat heel eenvoudig via de knop Solliciteer nu. Je kunt solliciteren met je CV of je LinkedIn profiel. 

Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed.

Wij werven onze collega's graag zelf, daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

"zelf nieuwe technische oplossingen uitdenken en implementeren”

Mark Driessen

Over GX Software

Wij zijn al meer dan 20 jaar experts in marketing software! Bij GX werk je met 100 enthousiaste collega`s voor meer dan 150 gave klanten. We maken organisaties online succesvol! Onze mensen bouwen voor elke marketinguitdaging een slimme oplossing, die direct zichtbaar is voor miljoenen gebruikers. Dat doen we voor elk kanaal: van website tot Mijn Omgeving en van e-mail tot webshop.

Wij zijn klein genoeg om het persoonlijk te houden en groot genoeg om alles goed te regelen. Wil je meer weten? Klik dan hier! Onze collega`s vertellen je graag meer.