Business Consultant bij GX in Nijmegen

Solliciteer nu

Business Consultant bij GX in Nijmegen

Business Consultant in content management of data driven marketing? Als jij klanten blij wilt maken met slimme oplossingen kom je verder bij GX.

Full-time / Part-time · Nijmegen

Over de functie 

Klaar voor een volgende stap in je carrière? Op zoek naar een werkgever die brede groeikansen biedt in een inhoudelijk zeer interessant werkgebied? Kijk dan eens rond bij GX. Wij werken aan webtoepassingen en data-analyse tools waarmee bedrijven als NS, Ahold, PSV, ANWB, CBR, Roularta en Signify hun klanten nóg beter kunnen bedienen. Daarbij verleggen we regelmatig de grenzen van het vak, onder meer met ons eigen CMS XperienCentral en met het door ons ontwikkelde Blueconic Customer Data Platform. Bij GX is altijd ruimte voor ambitieuze, klantgerichte nieuwe collega’s die het boeiend vinden om de behoeften van hun klanten te doorgronden, om vervolgens samen met de beste ICT’ers van Europa de juiste oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Onze business blijft almaar groeien. We hebben nu 100 medewerkers die samen 150 klanten bedienen. Dat kunnen we alleen succesvol blijven doen met voldoende gemotiveerde en slimme business consultants. Het maakt dan niet zo veel uit wat je achtergrond is. Wij bieden onze klanten zowel gebruikersgerichte front-end UX-toepassingen als de wat meer ‘nerdy’ data-gedreven oplossingen. Plus alle cross-overs die je maar kunt bedenken. We hebben al die kennis nu eenmaal in huis, dus doen we ons best om te zorgen dat onze klanten van dat complete pakket profiteren. Dat betekent dat jij als business consultant je naar behoefte kunt specialiseren, of juist je ruimte en kansen kunt pakken in een combinatie van disciplines of diensten. Wij zijn heel flexibel, want we weten dat als een adviseur lekker in z’n vel zit, de klant daarvan uiteindelijk profiteert. 

Jouw werkzaamheden:

•Signaleren van klantbehoeftes en ontwikkelingen en adviseren over de beste digitale toepassingen met ons Customer Data Platform of het XperienCentral CMS;

• Adviseren over verbetervoorstellen en deze vertalen in technische oplossingen, samen met collega’s (SEO-specialisten, data engineers, scrum masters, marketeers);

• Coördineren van implementatietrajecten en verbeteren van werkprocessen;

• Verzorgen van presentaties en business cases aan zowel interne managers als bij de opdrachtgever;

•Meedenken, testen, trainen en implementeren.


Het team:

Lois Cremers

Business Consultant

Maarten Carsjens

Front End Developer 

Guus Rutten

Managing Director

Marco van Zomeren

Business Consultant

Word jij GX'er?

Wij zijn op zoek naar iemand:

Er vallen binnen GX zoveel verschillende functies onder de noemer ‘Business Consultant’ dat het lastig is om precies af te kaderen welke kwaliteiten je nodig hebt. Aan de UX-kant zijn we op zoek naar mensen die thuis zijn in online marketing, html, content management, SEO en Scrum. Voor Team Data denken we eerder aan kennis van datamarketing, Customer Data Platform (CDP), business intelligence, data security en privacy. Qua ervaring zijn we tamelijk flexibel. GX is groot genoeg om serieuze kansen te bieden aan zwaardere IT-consultants met vijf tot tien jaar werkervaring. Maar ook wat meer junior collega’s en zelfs starters zijn bij ons zeker welkom. Wij verwachten in ieder geval de volgende kwaliteiten:

• Relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding;

• Echte interesse in actuele vakmatige trends en ontwikkelingen;

• Instelling gericht op persoonlijke groei en versterken van de band met de klant;

• Gevoel voor humor, sociaal vaardig en collegiaal;

• Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels.

Wij bieden: 

  • Een uitdagende, afwisselende en zelfstandige functie in een ambitieuze organisatie met toffe klanten, veel eigen verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden;
  • Een salaris tussen de € 3.000,- en € 5.500,- afhankelijk van jouw ervaring en achtergrond;
  • 29 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband met de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen;
  • Een laptop en smartphone;
  • Een goede pensioenregeling en een mooie winstdelingsuitkering;
  • Een NS business card of een reiskostenvergoeding;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget en volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Hybride werken bij een werkgever bekroond met een Great Place To Work licentie®;
  • Gezondheid vinden wij erg belangrijk. Daarom bieden wij je een health check aan bij de fysiotherapeuten en artsen van NEC in hun trainingscentrum. Deze check is natuurlijk vrijwillig.

Meer weten? Klik hier voor een overzicht van al onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteer

Ben jij enthousiast over de functie Business Consultant bij GX? Solliciteer dan snel! Dit gaat heel eenvoudig via de knop Solliciteer nu. Je kunt solliciteren met je CV of je LinkedIn profiel. 

Wil je eerst meer weten over de functie? Bel of WhatsApp Vanja dan op 06-13979095. Je mag me ook mailen: jobs@gxsoftware.com. 

Ik beantwoord graag al je vragen!

Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed.

Wij werven onze collega's graag zelf, daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

     'Geen dag is hetzelfde, heerlijk!'

         Tonny Garić

Over GX Software

Wij zijn al meer dan 20 jaar experts in marketing software! Bij GX werk je met 100 enthousiaste collega`s voor meer dan 150 gave klanten. We maken organisaties online succesvol! Onze mensen bouwen voor elke marketinguitdaging een slimme oplossing, die direct zichtbaar is voor miljoenen gebruikers. Dat doen we voor elk kanaal: van website tot Mijn Omgeving en van e-mail tot webshop.

Wij zijn klein genoeg om het persoonlijk te houden en groot genoeg om alles goed te regelen. Wil je meer weten? Klik dan hier! Onze collega`s vertellen je graag meer.