Meewerkstage IT

Solliciteer nu

Meewerkstage IT

Bij GX draait alles om innovatie, creativiteit en teamwork. We zijn op zoek naar een enthousiaste student die zich vanaf september 2024 bij ons team wil aansluiten. 

Full-time / Part-time · Nijmegen

Over de functie

Als toonaangevend IT-bedrijf bieden we een breed scala aan uitdagende opdrachten waar jij je tanden in kunt zetten. Van het ontwikkelen van apps en het bouwen van rapportages tot het onderzoeken van technische oplossingen, bij GX is er altijd een interessante opdracht die bij jou past.

Allereerst ben je momenteel bezig met minimaal een HBO-studie op het gebied van ICT. Je bent een echte teamspeler met een gezellig en open karakter. Jouw enthousiasme voor je werk is aanstekelijk voor anderen en motiveert het team om samen tot de beste resultaten te komen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Bij GX geven we je de vrijheid en ruimte om jouw aanpak, onderzoeksvragen en oplossingsrichting te bepalen. We willen graag met jou in gesprek om te ontdekken welke opdracht het beste bij jouw persoonlijkheid en interesses past. Of je nu een Proof of Concept wilt realiseren, een adviesrapport wilt opleveren of iets daartussenin wilt bereiken - bij ons krijg je de mogelijkheid om jouw talenten te benutten en waardevolle resultaten te behalen.

Ontmoet jouw nieuwe collega's:

Jeroen Hanneman

System Engineer

Mark Driessen

ICT Manager

Twan Stoep

System Engineer

Rob Munten

System Engineer

Over jou

Wij zijn op zoek naar iemand:

• die momenteel bezig is met minimaal een HBO studie op ICT gebied;

• die op zoek is naar een meewerk- of afstudeerstage vanaf september 2024;

Wij bieden:

Als afstudeerder bij GX maak je deel uit van een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen. Je werkt samen met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen tijdens je stage. Daarnaast bieden we je de kans om waardevolle contacten op te bouwen in de IT-branche, wat je carrièrekansen in de toekomst zal vergroten.

Meer weten? Klik hier voor een overzicht van al onze arbeidsvoorwaarden.

Tijd voor ontspanning!

Werken bij GX betekent jezelf uitdagen in je werk en persoonlijke ontwikkeling. Maar naast werk moet er altijd ruimte zijn voor ontspanning en gezelligheid. Daarvoor ben je bij ons helemaal aan het juiste adres met:

  • Een mooi ingerichte Zenroom, voor ontspanning na inspanning;
  • Regelmatig een spelletjesavond, gezamelijke sportactiviteiten en jaarlijks samen een weekend weg;
  • Elke drie maanden een gezellige bedrijfsmeeting, inclusief hapje en drankje ergens op een locatie.

We encourage everybody to bring their full selves to work. Join our team!

Kom werken bij GX

Zie jij een stage bij GX helemaal zitten? Solliciteer dan snel! Dit gaat heel eenvoudig via de knop Solliciteer nu. Je kunt solliciteren met je CV of je LinkedIn profiel. 

Goed om te weten: een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist. De kosten hiervan krijg je uiteraard vergoed.

Wij werven onze collega's graag zelf, daarom wordt acquisitie niet op prijs gesteld.

Tune in bij GX!

Wie weet staat jouw naam binnenkort ook in onze spotify playlist!

Volg ons op Instagram